Restaurantvann

Purezza for smakens skyld

Førsteklasses restaurantvann fra Purezza skapes fra egen vannforsyning. Slik kan du tilby gjestene dine nytappet, kaldt, norskt bordvann – uten bruk av engangsflasker.

Kontakt oss om Purezza

Se våre personvernerklæring

Ønsker du å tilby dine gjester vann fra Purezza?

Godt vann – rent vann

Waterlogic skapte Purezza-konseptet fordi restaurantbransjen internasjonalt etterspurte gode alternativer til flaskevann.

Det er mange fordeler ved å velge Purezza fremfor vann i tradisjonelle flasker: Du får ubegrenset vann til fastpris, du får økt lønnsomhet, du frigjør plass og du reduserer negativ miljøpåvirkning.

Purezza gjør at du kan tilby gjestene dine et vann som smaker godt og som er eksklusivt. Slik gir Purezza-systemet deg et konkurransefortrinn, som også gjør at din restaurant skiller seg ut i mengden.

Frigjør plass

De fleste restauranter har begrenset plass tilgjengelig, og det er også viktig å ha så mye plass som mulig til gjestene. Å lagre store mengder flaskevann, og å finne oppbevaringsplass til alle tomflaskene før resirkulering, skaper logistikk-problemer.

Med Purezza løses disse utfordringene. Systemet installeres enkelt med filter og kjøleenhet under baren eller i et skap. Den andre delen av systemet består av et moderne tappetårn som monteres på bardisken. Man kan også bestille en bordløsning for kunder som ønsker dette.

Restaurantvann Purezza 2

Restaurantvann Purezza

Kobles direkte til vannforsyningen

Purezza restaurantvann er et system som kobles direkte til vannforsyningen. Innen vannet kommer ut av tappetårnet har det allerede blitt filtrert og forvandlet til kaldt vann med eller uten kullsyre.

Som Purezza-kunde betaler du kun en fastpris, uavhengig av mengden vann som brukes. Slik slipper du å betale to ganger for en ressurs som allerede er tilgjengelig i bygningen. Med Purezza slipper du kostnadene og logistikken ved bestilling av vann på flasker, leveranse og gjenvinning.

Bedre for miljøet

Virksomheter internasjonalt og i Norge, også restaurantbransjen, har innsett betydningen av å ha en tydelig miljøprofil. Det er mye både bedrifter og enkeltpersoner kan gjøre for å redusere miljøpåvirkningen. Et viktig grep er å slutte med flaskevann.

Med Purezza.systemet tappes vannet lokalt og serveres i egne glassflasker som kan vaskes i maskin, og brukes om og om igjen. Du blir mindre avhengig av returordninger og selskapets karbonavtrykk reduseres betydelig. I tillegg skaper du en verdifull, grønn miljøprofil som dine kunder vil sette pris på. Det gir deg et konkurransefortrinn og et godt omdømme.

Restaurantvann Purezza 3

Kontakt oss om Purezza

Se våre personvernerklæring

Dette inngår i avtalen

Purezza restaurantvann er en totalløsning med full support gjennom hele avtaleperioden. Som vår kunde inngår følgende tjenester og produkter:

  • Purezza vannkjøler
  • Vårt eget anerkjente, unike og patenterte CW42®-system
  • Purezza-tappetårn (kaldt/kullsyreholdig vann)
  • Spillbrett
  • Kullsyreregulator
  • HMS perm/instruksjoner
  • 3 stk. Oppvaskbakker
  • 48 stk. Eksklusive Purezza flasker med tilhørende korker